Duurzaamheid bij La Vuelta

In 2009 was Assen het startpunt van de wielerronde ‘La Vuelta’. Een goede aanleiding voor de provincie Drenthe en de Spaanse regio Aragón om gezamenlijk de relatie tussen duurzaamheid en sport in beeld te brengen. Dit gebeurde door het symposium ‘Klimaat in beweging’ te organiseren.

 

Vanuit Oranjewoud heb ik meegewerkt aan het opstellen van een handleiding voor dit symposium. Voor deze handleiding hebben we de relatie tussen duurzaamheid en sport onderzocht. We hebben initiatieven op het gebied van sport en duurzaamheid in beeld gebracht. En we hebben een opzet voor het symposium ontwikkeld met daarin allerlei duurzame maatregelen.

Gerelateerde projecten
Duurzaamheid gemeente Doetinchem

In 2014 en 1015 heb ik de duurzaamheidscoördinator van de gemeente Doetinchem vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Ik was tijdens die vervanging verantwoordelijk voor…

beleid
Zuidenwind

Zuidenwind is een coöperatie die als doel heeft om een impuls te geven aan duurzame (wind)energie in Limburg. In 2013 en 2014 was ik…

energie
Inventarisatie duurzaamheid Midwaste

Midwaste is een collectief van bedrijven en overheden op het brede gebied van afval. Midwaste wilde haar leden ondersteunen op het gebied van duurzaamheid.

afval
L-Mundo | Kortenhorststraat 19 | 5344 KD Oss | mundel@l-mundo.nl