Duurzaamheid bij La Vuelta

In 2009 was Assen het startpunt van de wielerronde ‘La Vuelta’. Een goede aanleiding voor de provincie Drenthe en de Spaanse regio Aragón om gezamenlijk de relatie tussen duurzaamheid en sport in beeld te brengen. Dit gebeurde door het symposium ‘Klimaat in beweging’ te organiseren.

 

Vanuit Oranjewoud heb ik meegewerkt aan het opstellen van een handleiding voor dit symposium. Voor deze handleiding hebben we de relatie tussen duurzaamheid en sport onderzocht. We hebben initiatieven op het gebied van sport en duurzaamheid in beeld gebracht. En we hebben een opzet voor het symposium ontwikkeld met daarin allerlei duurzame maatregelen.

Gerelateerde projecten
Zuidenwind

Zuidenwind is een coöperatie die als doel heeft om een impuls te geven aan duurzame (wind)energie in Limburg. In 2013 en 2014 was ik…

energie
Duurzaamheidsdag

Duurzaamheid is heel breed toepasbaar. Hierdoor is het soms onduidelijk waar het nu écht om gaat. Daarom heb ik een paar keer een duurzaamheidsdag georganiseerd, zowel voor…

communicatie
Duurzaam Brummen

Ik heb van 2010 tot 2013 voor de gemeente Brummen gewerkt. Daar heb ik het programma duurzame ontwikkeling opgesteld en meerdere projecten uitgevoerd. Waaronder:

beleid
energie
L-Mundo | Kortenhorststraat 19 | 5344 KD Oss | mundel@l-mundo.nl